ThaiMassage

Massage i thailändsk stil som involverar stretching och en mera djupgående massage. Till skillnad från många andra massageformer i västvärlden används inte olja eller någon annan sorts kräm i samband med massagen. Terapeuten använder sig också av en madrass på golvet istället för massagebänk, och klienten behåller kläderna på under hela sessionen

OljeMassage

Oljemassage är mjukare och handlar mera att massera trötta muskler. Thai- oljemassage är utmärkt om du koppla av och varva ner.

MIXmassage

Kombo av både Thai & Oljemassage

Örtmassage

Massage med varma örtknyten som innehåller Thailändska örter (Thai Herb). t.ex. citrongräs, ingefära och limeblad. Thailändska örter är kända för att ge lindring vid olika åkommor t.ex. svullnader, inflammationer, reumatism. och ischias. Bindväven mjukas också upp ordentligt vid denna typ av massage.

Fotmassage

Thailändsk fotmassage bygger på gammal kinesisk fotreflexologi, där områden på foten motsvarar organ och kroppsdelar. Massören jobbar både med fingrarna och en liten träpinne och genom att massera reflexpunkterna under fötterna påverkas inre organ, muskler och leder.

SPa Fotmassage